Motoren- en Bromfietsenbeurs te Rosmalen 2020

Zondag, regenachtig weer in een fris januari. Thuis zitten hebben we geen zin in. Google raadplegen en we vinden de motoren- en bromfietsenbeurs in het Autotron te Rosmalen.

We hebben niks nodig, zeker niet in de oldtimer klasse, maar gaan kijken is altijd leuk. De camera gaat mee op mijn rug. Je weet maar nooit wat ik zie.

Het is er immens groot, erg veel kraampjes door de gehele hal heen. Hier zijn we wel een paar uur zoet mee.

Meer foto’s van deze beurs vindt je hier!

We zien een oude bekende van me waar ik een tijdje mee heb staan kletsen. Eten een frietje en wandelen rustig langs alle kraampjes. Erg leuk voor een keer om te zien. De liefhebbers zullen hun hart op kunnen halen hier.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl