AR!E @ Café de Mop 2017

De Halloween gekte begint in Nederland ook langzaam aan vorm te krijgen. En waarom ook niet. Weer een mogelijkheid om ons te verkleden en zo gruwelijk mogelijk te schminken.

Afgelopen zaterdag 28 oktober werd er een Halloween party gevierd in Café de Mop te Nieuwendijk met AR!E in het programma. Een leuke gelegenheid om die kant op te gaan. Natuurlijk zelf ook geschminkt. Beetje krap in de tijd dus minder creatief en uitgebreid als dat ik graag doe. Maar lillek is het zeker, zoals we dat hier roepen.

Aangekomen in Nieuwendijk, ruim op tijd, werden alle bandleden geschminkt door Carola. Een leuk moment om “backstage” ook wat foto’s te maken. Normaal gesproken worden foto’s van backstage niet gewaardeerd, maar vanavond werd er zelfs om verzocht.

dsc_7142

 

Na een relaxte voorbereiding, ging de heren het podium om. Langzaam aan begon de Mop vol te lopen met de meest schitterende creaties.

Ik hou niet van inflitsen tijdens een optreden, maar vanavond was het zeker de moeite waard om mijn flitser mee te nemen. Bij de Mop was het podium netjes verlicht, maar het zou zonde zijn om geen foto’s van het publiek te kunnen maken.

This slideshow requires JavaScript.

Deze avond had ik bedacht om eens een filmpje te maken van de band. Kijken wat de resultaat zou zijn. Carola was mijn redden engel en heeft me met een camera geholpen filmen zodat ik met de andere rond kon lopen. Was al weer lang geleden dat ik gefilmd had. Het kost je naderhand ook de nodige uren knutselen om wat in elkaar te zetten.

De rest van de sets heb ik gefotografeerd, zowel band als publiek. Er hing een heerlijke sfeer in het compleet omgetoverd café. Alles was halloween, echt heel veel aandacht aan besteed.

Verder bestond de avond uit:
* Het eerste optreden voor Henri, van harte welkom!
* Iets met rode ogen voor Gert-Jan
* Stefan en zijn niet nader te noemen onderonsje met de heks van de Mop
* Erg veel lachen om de meest onzinnige dingen die besproken werden

This slideshow requires JavaScript.

Kortom, het was weer een topavond!
De heren van AR!E en Carola, bedankt voor de gezelligheid.

Voor alle foto’s te bekijken, klik dan hier.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl