Delicious Surprise @ Bel Air 2019

Een avondje ienemienemutte… 3 optredens waar ik heen kon en alle 3 interessant. Ik koos voor Delicious Surprise, het was al zo lang geleden dat ik ze gezien had.

Op naar Breda, naar cafe Bel Air. Ik was daar al meerdere keren geweest. Prettig cafe, erg gastvrij.

Delicious Surprise startte iets later als verwacht. Heerlijke sets en een publiek dat lekker los ging. Ik genoot.

Meer foto’s van Delicious Surprise vindt je hier

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl