Loeki de Vos @ Post Besoyen 2020

Een rustig avondje thuis gepland wegens een gevalletje stem kwijt. Maar Bram appte me dat hij naar Post Besoyen ging.
De band Loeki de Vos zou spelen. Deze heren heb ik ooit eerder gezien op Franskes Avond voor de heren van Katoen.

Ik heb het thuis zitten lang vol gehouden, maar 23.00u vond ik het welletjes. Huispak verruild voor een spijkerbroek en trui. Camera op de rug en op naar Post.

Binnen was de band volop aan het spelen en het publiek genoot. Binnen was het gezellig druk. Natuurlijk eerst naar Bram, even gedag zeggen en bijkletsen. Nouja, Bram praatte en ik piepte wat terug.

Mijn camera uit de tas gepakt. Daar heb je geen stem voor nodig en ook niet voor de communicatie met de band die er dan ontstaat. De heren moesten even aan me wennen, maar uiteindelijk komt dat ook wel goed. Ik ga namelijk pontificaal voor je zitten in kleermakerszit, gewoon omdat me dat op dat moment uitkomt en de hoeveelheid publiek het toelaat.

Het levert me leuke platen op. Jammer genoeg moest ik wel flitsen. Dat is nu eenmaal een feit bij Post Besoyen. Fem weet dat en ook de meeste bands wel. Zo niet, dan weet Loeki de Vos het nu 😉

Meer foto’s van dit optreden vindt je hier!

Was weer genieten en heren: jullie waren de eerste band van 2020 voor Eigengeraaid. Weer een primeurtje 😉

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl