SUR5 @ Gildenbond 2017

Zaterdag 4 maart 2017

De mooiste dag van het jaar en da’s puur en alleen vanwege het feit dat het dan mijn verjaardag is.
Een heerlijk dag achter de rug met visite en lieve vriendinnen die me mee uit eten hebben genomen. Maar aan het einde van de avond was er nog wat tijd over en had ik er zin in om even naar SUR5 te gaan kijken in de Gildenbond te Kaatsheuvel.

Aldaar aangekomen, was de band net met hun tweede set begonnen. Fotograaf Rob Verbrugge was ook aanwezig en da’s vooral heel gezellig. Was weer een tijd geleden dat we elkaar gezien en gesproken hadden.

Het was niet heel erg druk in de Gildenbond, maar er hing een gezellige sfeer. De setlist van SUR5 was heerlijk deze avond. Was echt volop genieten. Relatief weinig licht, een leuke uitdaging om er dan iets leuk van te maken met het fotograferen. Maar oordeel zelf maar:

Meer foto’s van SUR5 zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl