100% Katoen @ 2e Paasdag

Tweede Paasdag op tijd mijn bed uit, fietsen stond op het programma.
De weerberichten waren goed en een tocht van 84km is zo gepland. Fietsen maar. Een heerlijke tocht door het Brabantse landschap. Lekker een pauze met een lunch en een theetje en ik was weer good to go.
Thuis rap rap onder de douche en op naar Katoen!

Aangekomen in Drunen waren de heren al volop bezig. De eerste set zat er bijna op. Heerlijk druk in een open tent en ongelooflijk veel bekende. Erg gezellig om iedereen weer te zien, spreken en natuurlijk knuffelen.

De set van de heren is weer top en de sfeer zit er echt super in. Kan er niks anders van maken. Heerlijk genieten van alle mensen om me heen en er ook nog eens foto’s van mogen maken.

Hier een paar foto’s van de middag.

Klik hier voor alle foto’s van de heerlijke middag

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl