100% Katoen @ Besloten feest 2017

Een woensdag avond een bakkie thee doen in de Mads levert wel eens gave dingen op.

Ik had een optreden nodig met veel licht vanwege een experiment met mijn analoge camera. De heren van 100% Katoen en de Mads zijn de flauwste niet en vonden het goed als ik met ze mee ging naar een besloten feest waar ze flink uitpakte met hun verlichting.

Maar twee rolletjes vol schieten kost me geen hele avond en zodoende gingen de digitale camera’s ook met me mee.

Het was een hele grote hal omgetoverd tot een feestzaal met perfecte aankleding. Er waren verschillende ruimtes gemaakt bestaande uit een feestzaal, eetgelegenheid, bruin café en een grote entree. Buiten stond er een sanitair wagen met bijbehorende wc juffrouw. Deze dame zorgde ter plekke voor glad en warm wc papier! Geniaal!

dsc_7966

 

In het bruin café stond een duo te zingen, er stond genoeg volk binnen. Ik mocht me voorzichtig naar voren wurmen met mijn camera’s.

dsc_8007

 

De Katoenen speelde een kleine start set en daarna nog drie grote sets. Voor mij een heerlijke muzikale avond vol muziek en veel fotografie.

Het is even inkomen, maar als ik er ben, kan ik helemaal los gaan en vergeet de rest om me heen. Alleen nog maar fotograferen en naar momenten zoeken. Iedere keer weer genieten.

Soms even terug naar Walco en Bram voor wat te drinken of de analoge camera op te halen en daarna weer snel verder werken.

dsc_7149

 

Ik wil Ronald, Alain, Dennis, Arjon, Jur, Walco en Bram bedanken voor hun gastvrijheid, de mogelijkheid om analoog te fotograferen en de gezelligheid. Heren het was weer top!

This slideshow requires JavaScript.

Nog heel veel meer foto’s van 100% Katoen zien, check ze hier!

Graag ook het gehele analoge verhaal lezen, dat kan je via deze link.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl