Avondje Post Besoyen 2016

Vrijdagavond op de app met Twan: Dan zie ik je morgenavond!
Er ging geen lampje branden aan deze kant.

Zaterdag morgen zat ik mijn hoofd te breken over wat Twan bedoelde…
Check ik mijn agenda voor het gemak maar eens. Ahhhhhh daar was het lampje.
After Chaos en Reply to All speelde in Post Besoyen.

Toen ik binnen kwam was het goed druk in Post Besoyen. After Chaos mocht aftrappen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van After Chaos zien, check ze hier.

Hierna was Reply to All aan de beurt.
De sfeer zat er goed in, het publiek ging lekker mee los.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Reply to All zien, check ze hier.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl