Boozeband @ de Mads 2016

Via Carin van de Mads kreeg ik een uitnodiging dat de Boozeband zaterdag 4 juni op zouden treden in de Mads.

De Boozeband had ik eerder gezien bij Bucketrock, enkele malen bij Edwin en Jeroen in de studio en op een rustige zaterdagavond onverwachts op stap geweest met Margo. Een avond die mij nog lang zal heugen, maar een ding wist ik zeker: Gezelligheid gegarandeerd met de Boozeband.

In de middag op pad voor een ander objectief. Na her en der rond gevraagd te hebben en recensies gelezen te hebben, wist ik welk objectief geschikt was voor mij. En dan is het voor een fotograaf niks leuker om als in de avond je nieuwe materiaal te kunnen testen.

Om 21.00u richting de Mads, het was nog vrij rustig en de band was al volop aan het checken. Altijd leuk als je binnen komt en Margo roept knoeperhard door de microfoon: Heeeejjjjj Ankeeeeee! Zo dan weet ook gelijk heel de kroeg dat je binnen bent, hihihihi.

This slideshow requires JavaScript.

De band begon om 22.30u met de eerste set. Genieten! Wat een heerlijke band en wat een super stem heeft Margo toch. De band speelde twee setjes deze avond. Ronald werd ook nog even het podium opgevraagd en dat kan heus wel op je slippers! Doet niks af aan de power die hij erin gooit.

Ik heb weer genoten deze avond en veel gelachen. Allemaal gezellige mensen om me heen, heerlijke muziek en lekker kunnen fotograferen.

Iedereen weer bedankt voor de gezelligheid. Tot een volgende keer!

Meer foto’s zien van de Boozeband, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl