Bruiloft Feep & Suus 2017

Een schitterende dag lag voor de boeg. Niet alleen het weer, maar ook de gebeurtenis die dag. Feep en Suus gaan trouwen.

Ik was gevraagd om deze belangrijke dag de foto’s te maken. Een hele eer! Met alle liefde en plezier, maarrrrrr….

Ik ben van huis uit geen bruiloftsfotograaf. Mijn specialiteit ligt bij emoties en passies vast leggen, de momenten pakken zoals dat genoemd wordt. En dat alles op een Eigengeraaide manier.

Suus tijdens de opmaak

 

Ik had alle vrijheid mijn creativiteit de loop te laten en buiten dat ik goed in mijn fotografie vel zat, was het gewoon reuze gezellig met Suus, Feep, hun familie en overige gasten.

Bellen met der toekomstige man

In de ochtend ben ik binnen gelopen bij Suus en haar familie voor een “bakske” thee en de mogelijkheid om de gehele opmaak fase te fotograferen.
Traditie getrouw kwam Feep zijn Suus thuis ophalen.

We zijn met z’n alle naar een schitterende feest locatie gegaan alwaar het huwelijk ook voltrokken werd.

Het was een dag vol plezier, vrolijkheid, liefde en een super relaxte sfeer. Een topdag.

This slideshow requires JavaScript.

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl