Busted @ Oude Raadhuis 2017

Op een zondagmiddag richting Drunen.
Ik had de avond ervoor een uitnodiging ontvangen om zondag om 16.00u te komen kijken naar Busted.

Aangezien ik op dat moment bij AR!E stond te fotograferen, met de wetenschap dat ik erg vroeg thuis zou zijn, in de ochtend wel te verstaan, heb ik maar geen belofte gemaakt. Dit gewoon omdat ik niet wist of het allemaal haalbaar was.

Gelukkig liep de dag zoals gepland (als een zondag al enige planning heeft) en kon ik mezelf richting Drunen verplaatsen. Even een setje mee pikken en vriendin Suus weer even spreken. Twee vliegen in een klap en beide erg gezellig.

Daar aangekomen en het café te hebben rond gekeken, gelijk maar besloten om mijn flitser op de camera te zetten. Niet zo prettig voor de band en de mensen aanwezig in de kroeg, maar er was geen andere optie om fatsoenlijke foto’s te maken.

Genoten van een heerlijke set van Busted en een kop thee van Suus, dankjewel nog vrouwke.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Busted zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl