Carnaval @ Vlb EHV Welfare 2017

Afgelopen week werd ik gebeld door bureau Welfare met het verzoek of ik foto’s zou willen maken van het Carnaval voor mensen met een beperking. Dat leek me erg leuk om te doen.

Vliegbasis Eindhoven vierde dit jaar voor de 35e keer carnaval met de mensen van Stichting Severinus en het dagbestedingscentrum ‘De Spaken’ van Lunetzorg uit omgeving Eindhoven. Al jaren wordt dit evenement georganiseerd door toegewijde vrijwilligers en bureau Welfare.

This slideshow requires JavaScript.

De mensen op hun eigen manier zien genieten, is fantastisch. Een grote feestvreugde, ondersteund door Stoeprandorkest de Kwelpiepers. Fantastisch stukje muziek hebben ze neergezet. Het was heerlijk druk, hectisch en oh zo gezellig. Een leuke uitdaging om foto’s van te maken.

Wil je nog veel meer foto’s zien, klik dan hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl