Creatief door Nederland 2017

Nederland saai? Volgens mijn standaard niet.

Ook voor Eigengeraaid zit de vakantie er weer op. Ik trek graag Nederland door om plekken te bezoeken die ik nog niet ken. Al gaande weg kom ik verwachtte, maar ook onverwachte dingen tegen.

Al wandelend kwam ik bij een oude rails voorbij. Wat een gave plek, voor andere misschien oude “zooi”. Maar ik zag er iets gaafs uit het verleden in.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van deze spoorweg overgang vindt je hier!

Ook kom je op je reis verschillende dieren tegen. Deze vakantie was het een bonte verzameling van dieren die je niet alledaags ziet.

Wa motte!

Ik werd vriendelijk aangekeken met mijn camera, belangstellend en ook eigengeraaid. Deze struisvogel spande de kroon 🙂

Voor meer schitterende dieren, klik hier

De natuur in Nederland is werkelijk schitterend, maar je moet wel om je heen kijken en niet alleen op je telefoon staren of niet om je heen willen kijken. Meerdere landen zijn schitterend, maar zie ook wat er om je heen afspeelt. Een hunebed is eeuwenoud erfgoed, maar wist je dat aardappelplanten schitterende bloemetjes hebben. Een zonsondergang met schitterende kleuren of een omgezaagde boom.

This slideshow requires JavaScript.

Meer natuurplaatjes van Nederland zien, check ze hier!

En dan val je soms met je neus in de boter zoals we dat zo mooi zeggen. Voor mijn tent werd er een luchtballon opgelaten, ik was net aanwezig op deze camping. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ik wilde eigenlijk maar een foto hebben en dat is gelukt!

DSC_5282

Nieuwsgierig naar de overige foto’s, bekijk ze hier.

Mijn laatste stop was het oorlogsmuseum te Overloon. Heel lang geleden was ik met het werk hier geweest, maar het was eens tijd om terug te keren. Dat was meer als de moeite waard. Het is nu een schitterend museum met prachtige verhalen en je kunt er uren op je gemak rond wandelen en de vele historische dingen bekijken. Voertuigen staan er ook in overvloed als je daarvan houdt. Ik vond persoonlijk de verhalen iets meer de moeite waard.

DSC_5419

De rest van de foto’s zijn hier te bekijken

Vakantie in Nederland, helemaal zo slecht nog niet 😉

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl