Dektse Bands Night the Reunion 2018

Na heel wat andere fotografie die erg gaaf was, eens een avondje terug in mijn comfort zone en wel met de heren van Katoen. Ik mocht met ze mee op pad naar Alphen.

Ik moest me om 15.30u melden in de Mads, lekker op tijd.
Eerst een lekker bakkie thee, de cameratas in de bus geladen en Ronald en ik konden op pad. Eerst Joost ophalen en dan door naar Alphen. We kwamen bij een grote loods waar het podium al opgebouwd stond. Het zag er keurig verzorgd uit.

Stil staan is niet mijn ding, dus cameratas veilig aan de kant en de bus mee uitladen en spullen het podium op sjouwen. Joost en ik kregen spoedcursus kabels aansluiten en waarvoor het diende. Snap de aansluitingen en hun logica nog niet allemaal, maar we kwamen met z’n 3e een heel eind. Leuk om te doen. De andere kant een keer meemaken en we hadden toch tijd genoeg.

Rond 19.00u werden we voorzien van een frietje en zoveel snacks als dat we wilde, een prima verzorging door de organisatie. De koffie pruttelde en ander drinken was er ook genoeg.

Langzaam aan druppelde de andere bandleden van Katoen binnen. Lekker bijkletsen na elkaar geruime tijd niet te hebben gezien. Arjon heeft de voorraad stroopwafels flink laten slinken en ging daarna over op de zak snoepjes. Alsof hij die suikers nodig heeft… Ronald blijft ook maar lekker rond stuiteren en ik verbaas me er iedere keer over hoeveel gekkigheid die heren allemaal in der kop halen en uitvoeren. Volgens mij is het in mijn hoofd heel rustig in vergelijking met hen 😉

De eerste band die optrad was Larry Cook, een band die ik nog niet eerder gezien had. Zij mochten de zaal opwarmen deze avond.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s van Larry Cook in Alphen, klik hier!

In een korte tijd werd het podium omgebouwd voor de heren van Katoen. Ze zouden twee sets spelen die avond. Nog even wat helpen met kleine dingetjes en ik kon weer verder aan het fotograferen. Dat was voor mij weer eens oprecht genieten. Was stiekem al best wel weer een tijd geleden dat ik ze had gezien op het podium en hier was ik echt voor meegegaan. Genieten van muziek, passie en power. Thanx heren, ieder van jullie op zijn eigen manier. Ik heb weer lekker rond gestekkerd met mijn camera’s.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Katoen zien, check ze hier!

Na het optreden was het tijd om af te breken, kabels oprollen (altijd ruzie met die dingen) en spullen in de bus laden. Mijn hoofd begon er wat vermoeid uit te zien, maar we waren er bijna. Het laatste stukje heb ik naar huis gereden toen we Joost afgezet hadden.

Ik raakte mijn bed om 04.30u aan, een heerlijke avond gehad en nu totaal op. Lekker slapen.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid, tot snel weer een keer.

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl