Dollemansdagen Raamsdonk 2016

Vrijdag komt er een berichtje binnen… Anke, waar gaan we op af morgen?
Margo aan de andere kant. We opperen wat opties tegen elkaar en komen er al snel achter dat we daar beide geen trek in hebben. Margo oppert de Dollemandsdag waar onder andere DeFikErin, WC Experience en BZB speelde. Dat leek me een strak plan en onze route was uitgestippeld.

Toen we in Raamsdonk aankwamen stonden de jongens van “DeFikErin” te spelen.
Camera erbij gepakt en wat foto’s gemaakt.

This slideshow requires JavaScript.

Wil je meer van de fik erin zien; check ze hier!

Daarna werd het podium omgebouwd voor de WC Experience. In plaats van toekijken, sjouwen we gewoon zo goed en zo kwaad als het gaat alles mee het podium op. Een drukte van jewelste en in een idioot snel tempo wordt er om je heen gesjouwd. Een gave ervaring om mee te maken. Lijkt me wel handiger om te doen als je weet wat je moet doen. Idee voor de volgende keer.

De heren van de WC Experience kwamen op en maakte er een super feest van in de zaal.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van de WC Experience zien, check ze hier!

Als afsluiter van de avond stond BZB op het programma. Jaren lang heb ik deze heren gevolgd. Daarom extra leuk om ze weer eens een keer te zien en ze even lekker te kunnen fotograferen. Dat ze er een feest van maken, is gegarandeerd. Zo ook dit optreden. Thanks heren, heb weer genoten om jullie te zien en enkele van jullie te spreken.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van BZB zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl