Gewoon Waalwijk 2e editie 2017

Cover GW2

De tweede editie van Gewoon Waalwijk was voor mij de eerste keer dat ik de gehele fotografie voor het magazine op me nam. Een hele nieuwe vorm van fotograferen voor mij persoonlijk; bedrijfsfotografie.

In dit proces komen veel meer aspecten aan bod. Te denken aan afspraken maken, klanten bezoeken, op locatie de meeste geschikte manier vinden om het bedrijf en werkgever(s)/werknemer(s) te fotograferen, het gerust stellen van mensen en ze motiveren om hen naar wens op een foto te krijgen.

In alle aspecten is het in het begin zoeken, een compleet leerproces waar je doelbewust ingestapt bent, maar al snel had ik de verschillende aspecten onder de knie.

Als ik nu een bedrijf binnen stap en de mensen ontmoet, beginnen bij mij “de radartjes te draaien”. Ik scan de omgeving, begin te zoeken naar een manier om het bedrijf zo goed mogelijk naar voren te brengen. Ik bespreek met de klant de verwachtingen en wensen door. Deze twee facetten voeg je samen en dan ga je aan het werk.

Ik vind het echt heerlijk om te doen, deze manier van werken geeft mij energie. Niemand vindt zichzelf fotogeniek, uiteindelijk kom ik maar een enkeling tegen die dit daadwerkelijk niet is. Het is mijn taak om mensen gerust te stellen. Het is voor mij heel belangrijk dat onze klanten een prettig gevoel hebben bij de foto die geplaatst gaat worden. Daarnaast verplaats ik mijzelf in de lezer van dit magazine en probeer me voor te stellen hoe deze persoon over komt. Al deze aspecten bij elkaar genomen, wordt gaande weg het beeld gevormd.

This slideshow requires JavaScript.

Op het moment van schrijven, ben ik druk bezig met het fotograferen van de 3e editie van het magazine Gewoon Waalwijk. Een leuke uitdaging, omdat er ditmaal de zomervakantie tussen zit.

Het ontmoeten van mensen, hun doorzettingsvermogen en creativiteit om een mooi bedrijf te maken, hun volhardheid om door te gaan en hun mens zijn achter de zakelijke persoon; ik leer, groei en geniet!

Klik hier voor de link naar Gewoon Waalwijk 2e editie

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl