Hometown by night 2016

This slideshow requires JavaScript.

Vanavond maar eens een rondje door de wijk gemaakt met de hond. Statief mee en aan de wandel.
Oefenen met lange sluitertijden.
Na een uurtje wandelen en fotograferen, kwam ik bij de oude kerk aan die sinds enkele jaren omgebouwd is tot appartementen complex. Daar kwam ik kunstenares Josien Broeren tegen. Zij nodigde me uit om in de kerk een kijkje te nemen. Erg gaaf om te zien als je vroeger in deze kerk de missen hebt bijgewoond.
Na ruim twee uur gewandeld te hebben, vonden zowel de hond als ik het wel weer welletjes.
Het was een erg leuke avond met een mooie tour door de kerk.

Mevrouw Josien, bedankt voor uw gastvrijheid!

Want to see more pictures, click here

This night I wanted to try some more night shots. Went out with our dog. Tripod with me and we were good to go.
Practice with long exposure.
After an hour walk en taking pictures, we arrived at the old church. The building is now a apartment. I met artist Josien Broeren and she invited me in her apartment to look around. Really great to see such a redecoration from church to living space.
After two hours of wandering around, the dog and me went home. We had a great night and a nice tour trough the church.

Mrs Josien Broeren, thank you for your hospitality.