Industrial shoot 2017

This slideshow requires JavaScript.

Een ochtend vrij en zijn om te fotograferen. Dam stap je op de fiets en rijdt je richting de industrie van Waalwijk.

Sinds de verbouwing van het kruispunt bij de A59, zijn we een mooie fietsbrug rijker richting de industrie. Een perfecte locatie om wat overzicht foto’s te maken.

Ik had drie analoge camera’s meegenomen en een digitale. Zo kan ik jullie in de toekomst wat meer van mijn analoge werk laten zien.

Een ronde fietsend (bij van de weg gereden door een vrachtwagen) over de industrie zelf, bedacht ik me dat ik misschien ook wel gave foto’s bij Hatru zou kunnen maken. Nu maar hopen dat Harold druk aan het werk zou zijn.

Daar aangekomen werd ik begroet door een verbaasd zwaaiende Harold. Ik kreeg meteen een bakske koffie aangeboden.

Ik vertelde Harold van mijn plan om wat te fotograferen terwijl hij aan het werk was. Hier kreeg ik meteen toestemming voor van Harold. Dus na ons bakske kon ik aan de slag.

Lekker een beetje rond wandelen en kijken wat interessant was om te fotograferen. Ik ben genoeg onderwerpen tegen gekomen. Hieronder zie je de resultaten van mijn bezoek aan Hatru.

This slideshow requires JavaScript.

Dankjewel voor je gastvrijheid Harold!

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl