Iris Tribute @ Crossroads 2017

Afgelopen weekend werd het Iris Tribute gehouden in Crossroads.
Hier was ik voor uitgenodigd om foto’s te komen maken.
En dat doe ik met liefde en plezier. Zeker als er een goed doel mee gemoeid is.
De opbrengsten van de lootjes en een deel van het drinken wordt geschonken aan Villa Pardoes.

Als eerste startte BCM met twee gevoelige liedjes.
Na dit optreden kwamen de Leftovers. Een combinatie die ik niet eerder samen op het podium had gezien. Maar een genot voor het oor en oog en een heerlijke setlist.

This slideshow requires JavaScript.

Voor meer foto’s te bekijken, klik hier!

De volgende band op het podium is Koud Serveren. Een dynamische band, heerlijk om naar te luisteren en kijken. In de zaal was de sfeer erg goed, het publiek genood zichtbaar.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Koud Serveren zien, check de foto’s hier.

We hadden een korte pauze waarin de bands konden ombouwen en wij kijken of de gekochte lootjes in de prijzen vielen. Ondertussen tijd om even de voetjes te laten rusten. Heel eventjes dan.

De afsluitende band was AR!E. Lekker genieten van hun setlist, gegein onderling en soms richting de camera. Levert altijd weer wat leuke plaatjes op.

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van AR!E zien, check ze hier!

Iedereen van Crossroads; bedankt voor de gezellige en geslaagde avond.
Tot een volgende keer!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl