Koningsdag 2016

Koningsdag staat voor Eigengeraaid in het teken van fotograferen.
In de ochtend en middag voor Waalwijk Nieuws. De wijk rond, de sfeer meepakken en weg duiken voor de regen net als de rest van Nederland.

Door het slechte weer, was Borkpop afgezegd. Jammer, maar begrijpelijk. Niet getreurd voor degene die er in geïnteresseerd zijn: 28 mei gaan we alsnog een feestje bouwen van Borkpop. Ik heb er nu al zin in.

Door de afzegging schoten de andere optredens als paddestoelen uit de grond. 100% Katoen zou om 17.00u bij Jay’s starten en Deep White om 18.00u bij de Broertjes. Dat moet te doen zijn. En als dat niet te doen is, dan maken we het wel zo.

Rond een uur of 4 ben ik richting Jay’s gegaan. Er stond een heavy metal band te grunten toen ik binnen kwam. Ik heb heel stoer geprobeerd om wat foto’s te maken, maar dit werk laat ik liever aan Ted over. Die kan dat veel beter en geniet ook van de muziek.
Jammer genoeg weet ik de naam niet van de band, ze blijken erg goed te zijn. De zanger is in ieder geval erg fotogeniek.

This slideshow requires JavaScript.

Na wat vertraging begon 100% Katoen rond 17.15u met spelen. Weer eens wat anders om ze in een relatief kleine ruimte te fotograferen. Geen lichtshow, een kleur aan verlichting, maar wel goed uitgericht. Daar kunnen we wel wat mee. Je moet jammer genoeg wat meer met zwart/wit werken, maar je kunt iig je ding doen.
De jongens hadden zo de zaal op hun hand en de sfeer was gezellig.
Jammer genoeg moest ik om 18.00u echt gaan en heb de jongens niet fatsoenlijk gedag kunnen zeggen.
Dus bij deze nog: Houdoe heren, het was me weer een waar genoegen. 😉

Meer foto’s van 100% Katoen zien, klik hier!

This slideshow requires JavaScript.

Door naar de Broertjes. Daar aangekomen, kreeg ik te horen dat de eerste set al geweest was en ze net pauze hadden genomen. Tijd om even bij te kletsen en een kop thee te drinken.
Rond een uurtje of 7 begon de band te spelen. Was weer genieten. De jongens hebben een heerlijke show neergezet.

Wil je meer foto’s van Deep White zien, check ze hier.

This slideshow requires JavaScript.