Kovvernacht 2017

Zaterdag 8 april 2017

Na een lekkere drukke dag thuis onder het genot van de aanwezige zon, op tijd naar Raamsdonksveer. Een heerlijke line up van bekende en voor mij minder bekende bands. Maar The Booze Band, SUR5 & Delicious Surprise traden op. Allemaal bekende mensen voor mij, behalve de samenstelling van de laatst genoemde band. Daar kende ik er een paar van, maar had  ze nog nooit in deze opzet live gezien.

Om 20.15u startte de eerst band: Recap met covers van Amy Winehouse. Drie jonge meiden die voor de eerste keer op het podium stonden. Respect om gelijk voor zo’n groot publiek te spelen meiden!

This slideshow requires JavaScript.

Meer foto’s van Recap zien, check ze hier.

Hierna was het de beurt aan SUR5 met covers van Pearl Jam. Deze dame en heren heb ik al meerdere keren gezien en is iedere keer weer een feestje om naar ze te luisteren, kijken en fotograferen. Ook hun huisfotograaf en mijn fotografie maatje Rob Verbrugge was van de partij. Altijd lekker dollen samen tijdens de optredens door. Heerlijk om samen een goede band te kunnen fotograferen.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van SUR5 zien, check ze hier!

Op naar Delicieus Surprise! Een hoog gespannen verwachting vanaf mijn kant. Jur en Arjon zijn goede bekende van me (100% Katoen), Linda kende ik van Bucket Rock twee jaar geleden en Ben had ik gezien en gehoord bij Don Oculaire. Alleen Frank had ik niet eerder horen spelen. Deze avond brachten ze covers van Beth Hart
Damn, wat knalt deze band! Linda is een brok energie met een heerlijke stem en een fantastische uitstraling. De heren zijn stuk voor stuk rasartiesten! Ik heb genoten!

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Delicious Surprise zien, hier vindt je er nog genoeg!

De beurt erna was aan Lost InSanity. Ze speelde covers van Female Fronted Rockband. Hier heb ik maar een paar foto’s van gemaakt. Iets met wat drinken en heel erg veel bijkletsen met de mensen die je al een paar maanden niet gezien hebt. Was erg gezellig overigens. Hierbij de paar foto’s…

This slideshow requires JavaScript.

Zijn er nog een paar meer die je hier kan bekijken

Ongeveer een liter water verder (ik had DORST!) hoorde ik Baddi Hall & The Lost Boys starten op het podium. Snel maar weer eens aan de gang gaan. Mezelf rustig een weg naar voren gebaand.

Wat een heerlijke band!  Lekker veel power, goede setlist. Ze spelen nummers uit Iceland, no1 hits. Was echt genieten en niet alleen ik. De gehele zaal stond op zijn kop! Had de heren niet eerder gezien behalve Jens (De Fik Erin)

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Baddi Hall & The Lost Boys zien, check ze hier!

Als afsluiter van de avond: The Booze Band met covers van Anouk. En dat is genieten, want dat is Margo op het lijf geschreven. Het ging heerlijk los met aan het einde nog een paar toegiften van de band. Ik heb weer van jullie genoten!

This slideshow requires JavaScript.

Meer van The Booze Band zien, klik dan hier!

De avond hebben we afgesloten met een hele hoop gelach, een heel veel domme praat en herinneringen ophalen. Ik heb echt krom gelegen. Zo lekker om iedereen weer eens na een paar maanden tegen te komen. Ik was in ieder geval vroeg thuis, vroeg in de ochtend wel te verstaan.
Organisatie van de Kovvernacht: Het was TOP!!! Een dikke dankjewel vanaf deze kant!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl