Paasfestijn @ Drunen 2017

Heerlijk weer voor April. Nog wel een koude wind, maar het zonnetje was ruim aanwezig. Op het Paasfestijn te Drunen was het goed druk. Veel gezellige kraampjes en nog veel meer mensen. Alleen was het geen shop tijd, maar direct door naar Cafe ’t Oude Raadhuis.

Deze middag stonden Reply To All en 100% Katoen op het programma. In de tent aangekomen, was het al gezellig druk. Reply To All stonden te spelen. Heerlijke set, iedere keer weer genieten van de super stem van Maus. Wat een power heeft ze toch.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van Reply To All zien, check ze hier!

Na de eerste set van Reply, trapte 100% Katoen af. Was alweer een tijdje geleden dat ik de voltallige band bij elkaar had gezien. Weer een heerlijke bende op het podium. De tent kwam al voller te staan, een hoop bekende.

Altijd gezellig als twee bands de set zo verdelen. Reply ging weer door onder leiding van Jur op de toesten.

Dat was echt genieten. Het was inmiddels druk in de tent en Reply zetten de gehele zaak op zijn kop. Fotograferen werd al wat lastiger. Blij dat ik in het begin genoeg foto’s had gemaakt.

This slideshow requires JavaScript.

Meer van 100% Katoen zien, klik dan hier

Katoen sloot af, buiten een potje camera pesten, een heerlijke set. Ze weten er iedere keer een feestje van te maken. Al was het publiek al in goede stemming door Reply. Ook een keer de akoestische bladblazer mogen ervaren en vast kunnen leggen met dank aan Walco. Ze hadden een beetje wc papier te kort.

Het was iig weer een heerlijke middag met twee goede bands. Op naar de volgende. Borkpop it is!!!

Op voorhand excuses voor het geluid. Ik heb iets niet goed gedaan met de microfoon. Toch weer eens aan het testen…

 

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl