Paasfestijn Drunen 2016

This slideshow requires JavaScript.

Zondagmorgen kwam er groot in het nieuws: Paasfestijn te Drunen afgelast.
Maar niet voor de bands Busted en 100% Katoen. Zij speelde bij ‘t Oude Raadhuis.

Rond 13.00u kwam ik in Drunen aan. Plekje gezocht voor de auto en op naar kroeg. Snel gevonden, want op Facebook had ik al een foto voorbij zien komen bij 100% Katoen. Zo handig dat social media 😉

Al snel trof ik bekende waaronder een collega van Waalwijk.Nieuws.nl en de bandleden van 100% Katoen. Even iedereen begroeten en een bakske thee scoren. Want zo beginnen we het liefste bij Eigengeraaid. Iedereen bier, ik aan de thee. Het zal eens een keer niet tegendraads zijn.

Al vrij snel begon Busted te spelen, een leuke band die ik niet eerder had gezien en gehoord. Oordeel vanaf mijn kant: ze mogen blijven. Ze zetten een lekker stuk muziek neer. Ze moesten even wennen aan de camera, maar sommige dingen wennen snel en dan is het echt niet heel erg als je bijna een lens op je neus krijgt. De groothoek heeft zijn werk weer super gepresteerd.

Door naar de set van 100% Katoen en dat is voor mij genieten. Ik kan deze band erg waarderen, de interactie onderling is super en interactie met het publiek hebben ze ook erg veel. Daar kan ik wat mee.

Na de set van de heren van 100% Katoen, was Busted weer aan de beurt en daarna kregen we nog een set van 100% Katoen. Het werd steeds drukker en de laatste 6 nummers heb ik mijn camera maar eens opgeborgen en lekker ongedwongen van de muziek en de mensen genoten.

Wat even op en neer zou worden, is een hele middag geworden. Gelukkig zijn ze dat thuis gewend. Iets over 5e naar huis en ik kon aanschuiven voor een heerlijke maaltijd.

Naast foto’s heb ik vandaag ook een klein filmpje gemaakt van 100% Katoen. Veel kijk en luisterplezier.

Meer foto’s zien, check ze hier!