The Booze Band @ Post juni ’17

Een avondje genieten in Post Besoyen met The Booze Band.
Het was alweer een tijd geleden dat ik alle leden had gezien.

Drummer Peter kampt jammer genoeg met zijn gezondheid. Daarom is Bertel er eventjes bijgekomen, omdat 2 vrij grote sets teveel van het goede is voor Peter.
Maar Peter was wel aanwezig en zou twee nummer mee drummen. Die twee nummers werden er vier en na een korte pauze besloot Peter nog twee nummers mee te drummen. Een pittige klus, maar het klonk fantastisch.

Er was een gezellige club mensen binnen in Post Besoyen en het voornemen om niet te laat thuis te zijn, was al vrij snel om zeep geholpen. Kortom een top avondje!

This slideshow requires JavaScript.

Meer van The Booze Band zien, check ze hier!

De foto’s mogen alleen gebruikt worden met aanwezig ©Eigengeraaid logo, in origineel formaat en met naamsvermelding. De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van Eigengeraaid. Voor vragen kunt u contact opnemen met info@eigengeraaid.nl

The pictures can be used with ©Eigengeraaid logo, original size/cut and with name tag. The pictures can’t be used for commercial purpose without permission from Eigengeraaid. For questions: info@eigengeraaid.nl